Aktuelnosti

90 miliona dinara za poboljšanje bezbednosti saobraćaja u Vojvodini

school-crossing.jpg

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine objavila je 09. april 2016.godine javni poziv za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture – poboljšanje bezbednosti saobraćaja i poboljšanje nivoa usluge saobraćajnica. Sredstva koja se dodeljuju po javnom konkursu, namenjena su za finansiranje i sufinansiranje projekata izgradnje, rekonstrukcije i sanacije saobraćajnica i saobraćajnih objekata u javnoj svojini, kao i za uspostavljanje sistema video nadzora na raskrsnicama javnih puteva na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, kojima se obezbeđuje povećanje bezbednosti saobraćaja i povećanje nivoa usluge saobraćajnica. Pravo učešća na konkursu imaju sve lokalne samouprave na teritoriji AP Vojvodine.

Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćaja, za koji je predviđeno 90.000.000,00 dinara, predstavlja podršku lokalnim samoupravama na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine u realizaciji projekata koji doprinose razvoju i unapređenju saobraćajne infrastrukture, poboljšanju bezbednosti saobraćaja i nivoa saobraćajne usluge, a u cilju obezbeđivanje stabilnog, sigurnog i dugoročnog odvijanja saobraćaja.

Javni konkursi za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture trajaće do 15. aprila 2016. godine, do 16.00 časova.

 

 
 
 
 
 
 

Obrazac prijave

 
 
 
 
 
 
 
 

Javni poziv

 

Pitajte nas

Pozovite nas na +381 21 3000-307 ili nam pošaljite E-mail na office@javnefinansije.rs Pišite nam...