Aktuelnosti

Prijavljivanje za finansijsku podršku novom modelu fiskalizacije

PRIJAVITE-SE-finansijska-podrska-novom-modelu-fiskalizacije.jpg

Rok za prijave od 15. oktobra 2021. do 31. januara 2022. godine.

Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije raspisalo je javni poziv za prijavljivanje za finansijsku podršku novom modelu fiskalizacije, pri čemu svi zainteresovani mogu to da učine elektronskim putem preko portala Poreske uprave ePorezi, i to od 15. oktobra 2021. do 31. januara 2022. godine.
 
Obveznik fiskalizacije može da se prijavi za finansijsku podršku samo jednom tokom trajanja javnog poziva, te je neophodno da pre apliciranja izvrši prijavu svih prodajnih mesta, što takođe može da učini preko portala ePorezi.

Svi obveznici dobiće po 100 evra po prodajnom mestu i 100 evra  po fiskalnom uređaju, a ta suma će biti uvećana za 20 odsto za one koji nisu u sistemu PDV-a.

Ministarstvo privrede je obezbedilo sredstva kroz Program finansijske podrške obveznicima fiskalizacije za usklađivanje poslovanja sa zakonom kojim se to uređuje, u okviru podrške fiskalizaciji koju sprovodi Ministarstvo finansija.

Javni poziv za prijavljivanje za finansijsku podršku novom modelu fiskalizacije

UREDBA O UTVRĐIVANJU PROGRAMA FINANSIJSKE PODRŠKE OBVEZNICIMA FISKALIZACIJE ZA USKLAĐIVANJE POSLOVANJA SA ZAKONOM KOJIM SE UREĐUJE FISKALIZACIJA

 


Pitajte nas

Pozovite nas na +381 21 3000-307 ili nam pošaljite E-mail na office@javnefinansije.rs Pišite nam...