NOVINE U RADU KORISNIKA BUDŽETSKIH SREDSTAVA

Vreme održavanja : 20 May - 22 May 2024
Mesto : Vrnjačka Banja, Hotel Tonanti

1.banja_-825x510.jpg

Kancelarija za budžetsko i finansijsko poslovanje – Public Finance Office d.o.o. je od 20. do 23. maja 2024. godine u Vrnjačkoj Banji organizovala još jedan seminar na temu “Novine u radu korisnika budžetskih sredstava“ koji je obuhvatio aktuelne teme iz ovih oblasti.

Naši stručni predavači prezentovali su učesnicima najaktuelnije izmene u radu kancelarijskog elektronskog poslovanja, iz oblasti radnih odnosa obrađena je tema Disciplinski postupak kod budžetskih korisnika – državnih službenika, zaposlenih u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, a finansijske teme obuhvatile su novine u radu sa sistemom za izveštavanje ISKRA, novi PFE obrazac i srednjoročni okvir rashoda.

U želji da našim korisnicima pružimo uvek kvalitetna predavanja, naši saradnici su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima rada, pa su nam se tako ovaj put pridružile Svetlana Jovanović viša saradnica za implementaciju strateških projekata IT i e-Uprave, Vlada Republike Srbije, Tijana Pavlov, v.d. pomoćnika pokrajinskog sekretara za upravu, propise, obrazovanje, nacionalne manjine i nacionalne zajednice APV, za teme iz oblasti budžeta bile su zadužene Milesa Marjanović - Načelnik odeljenja budžeta/Sektor budžeta Ministarstvo finansija RS i Marija Filipović - Šef odseka za budžetske analize i programski budžet/ Sektor budžeta Ministarstvo finansija RS.

Kao i uvek u našoj organizaciji, učesnicima je pruženo kvalitetno predavanje i lepi dodatni sadržaji koji su upotpunili celokupno savetovanje.

 

Prijava

Podaci o učesnicima