Aktuelnosti

Državna revizorska institucija počela reviziju političkih stranaka

consulenza_societaria.jpg

Državna revizorska institucija otpočela je sprovođenje revizije finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja za 2015. godinu Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Socijaldemokratske partije Srbije, Socijaldemokratske stranke i Saveza vojvođanskih Mađara, na osnovu Programa revizije za 2016. godinu koji je doneo Savet Institucije.

Institucija je političkim strankama početkom februara 2016. godine uručila zaključke o sprovođenju revizije, kao i pisane zahteve za dostavljanje dokumentacije neophodne za izradu plana sprovođenja revizija. Nakon isteka roka za prigovor, zaključci o sprovođenju revizije su postali konačni.

Prvi sastanci predstavnika Institucije i političkih stranaka održani su početkom marta 2016. godine.

Postupak revizije na terenu započeće istovremeno sutra, 1. juna 2016. godine u sve četiri političke stranke. Početak revizije je odložen zbog održanih parlamentarnih i lokalnih izbora.

Spisak svih subjekata kod kojih je počelo sprovođenje revizije na osnovu Programa revizije za 2016. godinu možete pogledati na veb sajtu Državne revizorske institucije /revizije/revizije-u-toku


Pitajte nas

Pozovite nas na +381 21 3000-307 ili nam pošaljite E-mail na office@javnefinansije.rs Pišite nam...