Aktuelnosti

Međunarodni poslovni susreti “Od prvog kontakta do ugovora”

--.jpg

Registracija je otvorena do 02.novembra 2021. godine

Međunarodni poslovni susreti “Od prvog kontakta do ugovora”
 
PONEDELJAK, 01. NOVEMBAR 2021. 10:00

od 01. do 05. novembra 2021. godine

Pozivamo Vas da se prijavite na onlajn međunarodne susrete koje od 01. do 5. novembra 2021. godine organizuju Privredna komora Srbije i Privredna komora Ankare u saradnji sa partnerima iz Evropske mreže preduzetništva.

Događaj je namenjen velikim kompanijama, malim i srednjim preduzećima, univerzitetima, istraživačkim centrima, klasterima, udruženjima, start-ap firmama iz sledećih oblasti:

  • IKT, softver i digitalne usluge
  • Medicina, zdravstvo i farmacija
  • Nameštaj
  • Hrana i piće
  • Livenje i mašinska obrada

Ukoliko ste zainteresovani da, na brz i jednostavan način, predstavite svoje proizvode i usluge, zakažete sastanke i uspostavite saradnju sa inostranim kupcima, firmama i investitorima, virtuelni sastanci Od prvog kontakta do ugovora su pravo mesto za Vas. Do sada je za događaj prijavljeno više od 160 učesnika iz 29 zemalja.

Učešće na b2b sastancima je besplatno, a prilikom registracije je obavezno popuniti deo koji se odnosi na Marketplace Opportunities u kome je potrebno da detaljnije predstavite proizvode ili usluge koje nudite ili tražite, kako biste imali više zahteva za sastanke i prilika za poslovno povezivanje. Ukoliko niste popunili ovaj deo registracije, Vaš profil neće biti validiran i prihvaćen od strane organizatora.

 Registracija je otvorena do 02.novembra 2021. godine putem platforme

https://turning-contacts-into-contracts.b2match.io/

Za dodatne informacije možete se obratiti Katarini Momčilović Matić, višem savetniku u Centru za EU integracije na mejl: katarina.momcilovic@pks.rs  i tel: +381 66 875 1039 i Mariji Sepi, rukovodiocu Centra za Evropu na mejl: marija.sepi@pks.rs , tel: +381 11 33 00 929.


Pitajte nas

Pozovite nas na +381 21 3000-307 ili nam pošaljite E-mail na office@javnefinansije.rs Pišite nam...