Aktuelnosti

JAVNI KONKURS ZA FINANSIRANјE PROGRAMA I PROJEKATA OD JAVNOG INTERESA U OBLASTIMA OMLADINSKOG SEKTORA ZA 2021. GODINU

FUK.jpg

Rok za dostavljanje prijave na Javni konkurs je petnaest dana od dana objavljivanja Javnog konkursa, a najkasnije do 23. aprila 2021. godine.

JAVNI KONKURS
za finansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora, kojima se obezbeđuje implementacija, monitoring i evaluacija programa i projekata kojima se ostvaruju ciljevi i mere definisane Lokalnim akcionim planom politike za mlade Grada Novog Sada za period 2019 - 2022. godine, za 2021. godinu


I. Učesnici Javnog konkursa za finansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora, kojima se obezbeđuje implementacija, monitoring i evaluacija programa i projekata kojima se ostvaruju ciljevi i mere definisane Lokalnim akcionim planom politike za mlade Grada Novog Sada za period 2019 - 2022. godine, za 2021. godinu (u daljem tekstu: Javni konkurs) mogu biti:

udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovi savezi koji svoju aktivnost realizuju na teritoriji Grada Novog Sada i upisana su u registar kod nadležnog organa.

Udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovi savezi mogu da konkurišu za jedan projekat.


II. Prijave na Javni konkurs podnose se Gradskoj upravi za sport i omladinu - Kancelariji za mlade, na posebnom obrascu, na Pisarnici Gradske uprave Grada Novog Sada, Trg slobode 1, ili se šalju poštom u zatvorenoj koverti sa naznakom:
GRADSKA UPRAVA ZA SPORT I OMLADINU - KANCELARIJA ZA MLADE
NOVI SAD, ŽARKA ZRENjANINA 2
"Ne otvarati – prijava na Javni konkurs za finansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora, kojima se obezbeđuje implementacija, monitoring i evaluacija programa i projekata kojima se ostvaruju ciljevi i mere definisane Lokalnim akcionim planom politike za mlade Grada Novog Sada za period 2019 - 2022. godine, za 2021. godinu"

Prijava na Javni konkurs sadrži:
1. Kopiju obaveštenja MOS-a o upisu udruženja u Jedinstvenu evidenciju udruženja mladih, udruženja za
mlade i njihovih saveza, sa datumom ne kasnijim od roka za dostavljanje prijave na konkurs,
2. Kopiju podračuna otvorenog kod Uprave za trezor (dostavljaju udruženja koja već imaju otvoren podračun),
3. Obrazac prijave projekta na javni konkurs,
4. Obrazac predloga projekta,
5. Obrazac budžeta i narativnog budžeta predloga projekta,
6. Biografije lica u projektnom timu, svojeručno potpisane,
7. Program obuka (ukoliko su predviđene),
8. Akt o partnerstvu (ukoliko je predviđeno partnerstvo),
9. Preporuka relevantne institucije – obavezno samo za udruženja koja podnose prijavu za monitoring i evaluaciju,
10. Celokupna projektna dokumentacija u elektronskoj formi na CD-u ili USB-u (stavke od 1 do 9).


III. Obrazac prijave projekta na javni konkurs, Obrazac predloga projekta, Obrazac budžeta i narativnog budžeta projekta, Obrazac biografije lica u projektnom timu, Smernice za podnosioce predloga projekata mogu se preuzeti na zvaničnoj internet stranici Grada Novog Sada (www.novisad.rs), Gradske uprave za sport i omladinu
– Kancelarije za mlade (www.kzm.novisad.rs) i portalu e-Uprava.
Svi dokumenti i obrasci koji se podnose na Javni konkurs moraju biti popunjeni na računaru, odštampani, overeni i potpisani od strane lica koje je ovlašćeno za zastupanje udruženja.
Neblagovremene i nepotpune prijave na Javni konkurs, kao i prijave podnete u rukopisu, neće biti razmatrane.
Rok za dostavljanje prijave na Javni konkurs je petnaest dana od dana objavljivanja Javnog konkursa, a najkasnije do 23. aprila 2021. godine.
IV. Postupak Javnog konkursa sprovešće Gradska uprava za sport i omladinu – Kancelarija za mlade i Komisija za stručni pregled podnetih predloga programa i projekata od interesa za Grad Novi Sad u oblastima omladinskog sektora (u daljem tekstu: Komisija).
V. Ocenu predloga projekata pristiglih na Javni konkurs izvršiće Komisija, u skladu sa odredbama Poslovnika o radu Komisije.
VI. Za finansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora, kojima se obezbeđuje implementacija, monitoring i evaluacija programa i projekata kojima se ostvaruju ciljevi i mere definisane Lokalnim akcionim planom politike za mlade Grada Novog Sada za period 2019 - 2022. godine, za 2021. godinu, planiran je iznos od 18.870.000,00 dinara

 
Preuzmite dokumentaciju za Javni Konkurs 


Pitajte nas

Pozovite nas na +381 21 3000-307 ili nam pošaljite E-mail na office@javnefinansije.rs Pišite nam...